8 résultats affichés

Sale
Rupture de stock
Le prix initial était : €6,00.Le prix actuel est : €3,00. TVA incl.

Aventuriers coriaces

Polaire “Soft” gris bleu

16,00 TVA incl.

Aventuriers coriaces

Polaire minkee rose foncé

11,90 TVA incl.

Wat is fleece?

Fleece bestaat vaak uit polyester. De stof voelt warm aan en heeft een isolerend effect. Het is een lichte stof die snel droogt. In ons aanbod vindt je volgende fleece soorten:
  • Alpenfleece - ook wel double face genoemd - is een stof met aan de ene zijde een zachte sweatstof en aan de achterzijde microfleece.
  • Microfleece of "soft" fleece is een duurzame kortharige fleece soort die niet "pilt".

Wat zijn de eigenschappen van fleece?

Fleece is een rekbare stof vergelijkbaar met bijvoorbeeld tricot maar de stof knipt en verwerkt makkelijker dan tricot. Ze rafelt niet en krult niet om bij de kniprand. Hierdoor is de stof zeker geschikt voor beginnende naaisters. De stof voelt zacht en warm aan waardoor ze uitermate geschikt is voor warme kledij zoals truien, hoodies, joggings en vesten alsook dekens. Omwille van deze zachte en warme eigenschappen is fleece ook een favoriet bij kinderen.

Kan je fleece wassen?

Fleece stoffen kan je meestal wassen op 30° maar wel zonder wasverzachter. Wasverzachter tast namelijk de isolerende eigenschappen van de stof aan. Was fleece binnenste buiten zodat de stof minder last heeft van slijtage. Fleece droogt heel snel dus laat de stof gewoon aan de lucht drogen.

Heb je meer inspiratie nodig?

Kijk zeker eens naar onze workshops, patronen of blogs voor extra tips en ideeën!
Deze site maakt gebruik van cookies om U een betere browsing ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website, gaat U akkoord dat wij deze cookies gebruiken.